Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σ/Κ- Αξιόλογη μεταβολή του καιρού κυρίως από την Τρίτη και μετέπειτα σε όλη την χώρα

Η χώρα μας θα συνεχίσει να επηρεάζεται και το επόμενο σαρανταοκτάωρο από υψηλό πεδίο πιέσεων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καιρός το Σ/Κ να είναι ανοιξιάτικος σε όλη την χώρα..


Για αύριο Σάββατο 4/3/17 περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό σε όλη την χώρα, με λίγες νεφώσεις το βράδυ στα ΒΔ. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη από τοπικές ομίχλες.


Άνεμοι : Ν στο Ιόνιο, Β στο Αιγαίο έως 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία : θα φτάσει το μεσημέρι στους 17 με 18 βαθμούς στα δυτικά-βόρεια, στους 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 18 με 20 στο Αιγαίο.


Αττική : Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι Β 2-4 μπ. Θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.


Θεσ/νικη-Κ.Μακεδονία :  Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι ασθενής. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.


Την Κυριακή(5/3) θα συνεχιστεί ο γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα, με αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα και από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Ν οι άνεμοι 3-5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 19 με 21 βαθμούς. Την Δευτέρα(6/3) περιμένουμε βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια. Άνεμοι Ν 4-6 μπ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ΒΔ. Τέλος από την Τρίτη(7/3) το απόγευμα προβλέπεται αξιόλογη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες την Τετάρτη(8/3)  θα επηρεάσουν όλη την χώρα, συνοδεία ισχυρών νοτιάδων,η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 
Καλό Σ/Κ σε όλους

                            Με εκτίμηση : Θάνος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου