Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Καλός θα είναι ο καιρός την Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα- Τοπικές βροχές θα έχουμε την Παρασκευή κυρίως στα δυτικά και το Aν. Αιγαίο | Ο καιρός έως την Κυριακή

Καλησπέρα σας και καλό μήνα !!
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) στην χώρα μας, καθώς δεν θα μας επηρεάζει κανένα βαρομετρικό χαμηλό.



Aναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Τετάρτη 2/11/16

Αύριο Τετάρτη η ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό σχεδόν σε όλη την χώρα, τοπικές συννεφιές θα έχουμε στο Θρακικό, την Αν. Μακεδονία και στα νότια τμήματα της Θράκης άνευ σημασίας, όπως επίσης τοπικές συννεφιές θα έχουμε αρχικά και στην Β. Κρήτη. Μέσα στην ημέρα θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια σχεδόν παντού αλλά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στο κεντρικό Ιόνιο και στα βορειοδυτικά, όπου προς το βράδυ δεν αποκλείεται στο κεντρικό Ιόνιο να δώσουν κάποιες τοπικές βροχές για λίγο τοπικά.


Άνεμοι : Ν-ΝΔ 3-5 και στα ΝΑ του Αιγαίου ΒΔ 3-5 και το πρωί πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ.


Θερμοκρασία : Κι αύριο νωρίς το πρωί αναμένεται να πέσει κάτω από το 0 στα ορεινά γύρω στους -2,-3 περιμένουμε για τις ορεινές περιοχές. Το μεσημέρι θα φτάσει τους 18-20 βαθμούς στα περισσότερα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα στα ορεινά δεν πρόκειται ο υδράργυρος να ξεπεράσει τους 14 βαθμούς, ενώ στα νησιά τους 16 με 21 στα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα.


Αττική : Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Ν-ΝΔ μέσα στην ημέρα θα φτάσουν τα 3-4 μπ. Η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.


Θεσ/νικη : Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Ν 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.


Την Πέμπτη θα έχουμε καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές, όμως στα δυτικά θα έχουμε νεφώσεις οι οποίες στην Δ-ΝΔ Πελοπόννησο και στην ΒΔ Ελλάδα θα δώσουν τοπικές βροχές. Επίσης από την Πέμπτη και μετά θα έχουμε  ομίχλες στις ευπαθείς ομίχλες περιοχές. Άνεμοι Ν 3-5 μπ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες και  μέγιστες τιμές της.
Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα έχουμε στα δυτικά κατά τόπους στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα βροχής υπάρχει και για την περιοχή των Κυκλάδων όπως και στην Δ. Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει καλός. Άνεμοι Ν-ΝΔ 4-6 μπ. Η θερμοκρασία γύρω στους 21-23 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Τέλος το Σ/Κ οι βροχές θα περιοριστούν στα νότιανατολικα και θα σταματήσουν, ενώ την Κυριακή βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σχεδόν σε όλη την χώρα με τοπικές συννεφιές. Άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στα νότια και τους 23-25 βαθμούς κελσίου.

                       Επιμέλεια : Θάνος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου