Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Βελτίωση του καιρού και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας την Τετάρτη-Πέμπτη- Επανέρχεται η απογευματινή αστάθεια το Π-Σ-Κ

Περιορίζεται η αστάθεια το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) καθώς και την Πέμπτη, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή αλλά αισθητή κατά τόπους άνοδο.. Επανέρχεται η απογευματινή αστάθεια το Π-Σ-Κ..


Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Τετάρτη 31/5/17 : 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο αρχικά στην χώρα μας, και μόνο το μεσημέρι/απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά στα ηπειρωτικά και στα ορεινά ίσως σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Δ-ΒΔ 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: θα ανέβει το μεσημέρι στα ηπειρωτικά στους 28 με 30 βαθμούς.

Αττική : Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Δ 3-4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς.
Θεσ/νικη-Κ.Μακεδονία : Ηλιοφάνεια. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι/απόγευμα στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενής, θαλάσ.αύρα το απόγευμα στα παράκτια. Θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Την Πέμπτη(1/6) γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το απόγευμα κυρίως στην Μακεδονία και την Θράκη δεν αποκλείεται να σημειωθούν όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι Δ-ΒΔ 4-6 μποφόρ κυρίως στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο φτάνοντας στα ηπειρωτικά στους 31 με 33 βαθμούς. Την Παρασκευή(2/6) το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι/Θερμοκρασία σε χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Τέλος το Σαββατοκύριακο(3-4/6) συνθήκες αστάθειας περιμένουμε στα ηπειρωτικά με απογευματινές μπόρες και καταιγίδες. Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως την Κυριακή..

                        Με εκτίμηση: Θάνος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου