Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι το Σ/Κ | Αρκετό θα είναι το κρύο την Τρίτη, ενώ σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από την Πέμπτη

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατά την διάρκεια της Τρίτης στην χώρα, όμως το κρύο θα είναι αρκετό, οπού θα σημειωθεί και παγετός το πρωί στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση στα πελάγη.


Τρίτη 21/11/17 :

Για την Τρίτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα χουμε το πρωί στις Κυκλάδες, καθώς και στην αν. Κρήτη οι οποίες βαθμιαία θα διαλυθούν, καθώς στο Ιόνιο και το απόγευμα στην βορειοανατολική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ΒΔ 4-5 και το πρωί 6 μποφόρ, Β-ΒΔ στο Αιγαίο 4-5 και στα νοτιοανατολικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια πεδινά από 1 έως 12 βαθμούς, η ελάχιστη στα ορεινά θα κυμαίνεται στους -3 με -4, στα αν. ηπειρωτικά από 2 έως 13 και τοπικά 14, στα δυτικά από 4 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 13 με 14 και στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς.


Αττική: Αίθριος. Άνεμοι Β-ΒΔ 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.
Θεσ/νικη-Κ.Μακεδονία: Γενικά αίθριος. Άνεμοι ΒΔ 4-5 και το πρωί στα ανοιχτά του Θερμαϊκού 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Την Τετάρτη 22/11 θα συνεχιστεί ο καλός καιρός σχεδόν σε όλη την επικράτεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους, οι οποίες στην Δ. Κρήτη δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να αφήσουν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και μόνο στο Καρπάθιο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Την Πέμπτη-Παρασκευή 23-24/11 αλλά και το Σάββατο 25/11 γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην χώρα, με τοπικές συννεφιές κυρίως στο Σάββατο, καθώς και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στις ευπαθείς κυρίως ομίχλες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Καλή εβδομάδα σε όλους 

                      Με εκτίμηση: Θάνος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου