Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζεται το καλοκαίρι στην χώρα μας - Αρκετή ζέστη τις επόμενες ημέρες η οποία θα ενταθεί προς τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες ο γενικά καλός και σχετικά αρκετά ζεστός καιρός για την εποχή στην περιοχή μας, ενώ κατά την διάρκεια της Πέμπτης θα πνέει ένα μέτριο και κατά τόπους ισχυρό Δ-ΒΔ ρεύμα στα πελάγη..



Προγνωσή καιρού Ελλάδας για την Πέμπτη 14/9/17 : 

Ηλιοφάνεια θα χουμε καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, και μόνο στην Μακεδονία, την Δ. Θράκη και την Αν. Θεσσαλία δεν αποκλείεται να σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες μέχρι το βράδυ θα αποτελούν παρελθόν.

Άνεμοι: Δ-ΒΔ 3-5 μποφόρ, στο νότιο Ιόνιο και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά μέχρι 6.

Θερμοκρασία: Ελάχιστα επίπεδα : στους 10 βαθμούς στα ορεινά, στους 16 με 21 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.
Μέγιστα επίπεδα : στους 26-27 στα ορεινά, στους 32 με 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με χαμηλές τιμές σχετικής υγρασίας και στους 30 με 33 στο Αιγαίο.



Αττική: Αίθριος. Άνεμοι Β 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.



Θεσ/νικη-Κ.Μακεδονία: Τοπικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά ΒΔ και βαθμιαία ΝΔ 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς.




....................................................................................................................................................................


Από την Παρασκευή 15/9 μέχρι και την Δευτέρα 18/9 γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην χώρα μας. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-5 μποφόρ, με τάση εξασθένησης από την Κυριακή. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία περαιτέρω άνοδο η οποία θα γίνει αισθητή την Κυριακή-Δευτέρα φτάνοντας τοπικά στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς.

                   Με εκτίμηση: Θάνος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου